• Cirkuszi Akadémia - Plakát
  Cirkuszi Akadémia - Plakát
 • Cirkuszi Akadémia
  Cirkuszi Akadémia
 • Cirkuszi Akadémia
  Cirkuszi Akadémia
 • Cirkuszi Akadémia
  Cirkuszi Akadémia

Varázslatos Cirkuszi Akadémia

  

* * * * * *

 

Varázslatos Cirkuszi Akadémia 

Grandiózus 4-6-8 órás aktív foglalkoztatás Gyermekeknek Felnőtteknek! 

 

Mindenki számára remek szórakozást, játékot és készségfejlesztést jelent a Varázslatos Cirkuszi Akadémia! A virtuóz cirkuszművészek betekintést engednek a cirkusz rejtelmes és mágikus világába. gyermekek és felnőttek egyaránt feledhetetlen élményekkel és csodálatos új ismeretekkel gazdagodnak!

 

- Az Artistaművész feltárja a mozgáskoordináció és az egyensúlyozás rejtett titkait! Fantasztikus sikerélményben lesz része annak aki kipróbálja az artista gólyalábakat, monociklit, kötéltáncot és gördülő artista kellékekkel!

 

Zsonglőrünk betekintést engedélyez a legkülönbözőbb szemkápráztató zsonglőreszközök labdák, buzogányok karikák, pörgettyűk, meteorok, világába! A résztvevők elsajátíthatják a zsonglőrködés tudományának alapjait!

 

Cirkuszi Táncművész balerinánk táncba viszi a kicsiket és nagyokat, megtanulhatnak pompommal karikával szalaggal táncolni, hogy végül egy Közös ShowTánc Produkcióval örvendeztessék meg magukat és a publikumot!

 

Légtornászunk segítségével elképesztő tornászmutatványok végrehajtására lesznek képesek a bátor jelentkezők, akik a fizika törvényeire fittyet hányva röpködhetnek át az akadályokon.

 

Bűvészünk a mágia világába invitálja a nagyérdeműt egy varázslatos utazásra ahol lelepleződnek és elsajátíthatóvá válnak a legféltettebb bűvös titkok és trükkök kártyával, csomókkalval, bűvészpohárral és még sok más varázslattal itt a Varázslatos Cirkuszi Akadémiában!

  

 

Kérjen álistát vagy egyedi árajánlatot itt!

 


 
* * * * *